POLÍTICA DE QUALITAT I INNOCUÏTAT ALIMENTÀRIA

La Direcció de Quickchef, S.A.U. es compromet a gestionar la qualitat dels processos mitjançant la implicació de tots els nivells de l’organització. La direcció estableix objectius de qualitat i seguretat alimentària, fa seguiment i comunica internament i externament els resultats.

La política de qualitat i innocuïtat dels aliments definida per la Direcció es basa en:

  • Satisfer les necessitats dels nostres clients mitjançant el control i l’avaluació de reclamacions i complir amb les especificacions acordades amb ells.
  • La millora contínua pel que fa a qualitat i innocuïtat dels nostres productes basada en els nostres estudis i en compliment de la legislació vigent i d’altres requisits subscrits.
  • Garantir la innocuïtat de tots els nostres productes sent aquesta una prioritat de la nostra empresa.
  • Protecció del consumidor aportant al mercat productes segurs segons el sistema de seguretat alimentària d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC) implantat, revisat i validat per l’empresa.
  • Garantir el compliment dels requisits legals que afecten les nostres activitats, especialment aquells dirigits a assegurar la traçabilitat i les condicions higiènico-sanitàries dels nostres productes.
  • Assegurar la retirada immediata i la no consumició dels productes que puguin suposar un risc per als nostres clients, amb la formació d’un Comitè de Crisi que analitzarà, diagnosticarà i resoldrà el problema detectat.
  • Mantenir la nostra responsabilitat ètica i personal proporcionant als nostres treballadors els recursos necessaris.
  • Donar a conèixer a tots els treballadors les seves responsabilitats quant a la qualitat i seguretat dels aliments, fent-los partícips de la cultura de seguretat de l’empresa.
  • Proporcionar els recursos i millorar els processos amb inversions adequades i justificades.
  • Formar i capacitar els nostres empleats perquè siguin gestors en el seu lloc de treball i estiguin motivats per desenvolupar bones pràctiques de qualitat i innocuïtat alimentària.
  • Consciència i motivació del personal de la companyia sobre la importància de la implantació, desenvolupament i millora d’un Sistema de Seguretat Alimentària.
  • Establir uns objectius, mitjançant programes d’acció, per garantir la qualitat i innocuïtat dels nostres productes i assegurar la satisfacció dels nostres clients.
  • Establir mecanismes de comunicació amb tots els actors, proveïdors, clients i administració.
  • Compromís amb la prevenció de la frau alimentari i defensa alimentària de tots els nostres productes, mantenint i desenvolupant sistemes que estableixen accions per aconseguir-ne la prevenció.
  • Compromís en sostenibilitat per minimitzar l’impacte ambiental que pugui generar la nostra activitat, establint també accions per prevenir i reduir les pèrdues i el malbaratament alimentari que es generi durant l’activitat.

ALTRES CONSIDERACIONS

Quickchef, S.A.U. es compromet a desenvolupar, en la mesura del possible, productes SENSE gluten per satisfer les necessitats de les persones afectades per la malaltia celíaca i/o intolerància o al·lèrgia al gluten. Així mateix, l’organització ha adquirit el compromís d’evitar la presència involuntària de traces de tramús i sèsam en els seus productes, limitant únicament la presència de sèsam en aquelles referències que el continguin com a ingredient i que no s’ha pogut substituir per cap ingredient alternatiu. Per complir amb aquest compromís, l’organització ha implantat un Pla de control d’al·lèrgens i ha format i capacitat adequadament al personal manipulador.

La política de qualitat i innocuïtat alimentària de Quickchef, S.A.U. romandrà en tot moment a disposició del personal de l’empresa, dels seus clients, dels seus proveïdors i de qualsevol altra part interessada en ella. L’alta direcció de Quickchef, S.A.U. aportarà, en les quantitats necessàries i suficients, i amb l’oportunitat requerida en cada cas concret, tots els recursos i mitjans de qualsevol naturalesa que siguin necessaris per dur a terme amb èxit la Política de Qualitat i Innocuïtat Alimentària en els termes previstos. Igualment, dotarà l’organització de les eines i tècniques que la situació requereixi.

Jonatan Laguna
Director industrial
Reus, 28 de novembre de 2024

Política de QUALITAT I INNOCUÏTAT ALIMENTÀRIA

Ofrecemos un amplio catálogo de soluciones de 5ª gama para la restauración, especialmente para hoteles y restaurantes en el sector turístico.

Saber más

¿Qué es la 5ª Gama?

La solución más cómoda y segura para la restauración gracias a un proceso de producción que se sigue basando en la cocina casera pero incorpora las más nuevas tecnologías en el campo de la gastronomía.

Saber más
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.