Sabors Globals
La nostra oferta de receptes internacionals que satisfan els paladars d’arreu del món.
Índia
La cuina índia es un reflex de la seva perfecta barreja de cultures i tradicions mil·lenàries. Gràcies a les espècies, herbes i vegetals, se la reconeix per les seves aromes intenses i sabors sorprenents. Una cuina que segueix evolucionant i és cada vegada més apreciada arreu del món.
El nostre catàleg inclou les receptes més reconegudes i populars, des de Tikka Masala més clàssic fins al més picant Vindaloo.
Referències
Porc, albergínia, carbassó, ceba, pasta vindaloo i pastanaga. Producte congelat.
Xai, ceba, xili, iogurt, nata líquida, coco ratllat, pebrot verd, llet de coco, api, gingebre i espècies.
Vedella, ceba, pebrot vermell i verd i pasta de curri. Producte refrigerat.
Vedella, ceba, all, cebetes, pastanaga, iogurt natural, espècies i oli. Producte refrigerat.
Pollastre, ceba, all, iogurt, nata líquida, espècies i oli. Producte refrigerat.
Pollastre, ceba, pasta tikka masala, xili, gingebre, tomàquet, iogurt, nata líquida i oli. Producte refrigerat.