Amb una àmplia experiència en el turisme i l’hostaleria, Quickchef ha evolucionat cap a una oferta innovadora basada en l’alta tecnologia gastronòmica. Unes modernes instal·lacions de 2.200 m², una activa tasca d’’R+D+i i un gran equip humà ens permeten elaborar les millors solucions per a l’hostaleria i la indústria alimentària.

Al llarg dels anys, ens hem especialitzat en oferir solucions cent per cent personalitzades a les necessitats dels nostres clients. Per això, disposem d’un catàleg ampli de referències, que van des de carns, peixos i amanides, passant per salses i marques i acabant per receptes internacionals.

Què fem?

A Quickchef ens hem especialitzat en la producció de solucions alimentàries personalitzades. Gràcies a un equipament dotat en tecnologia punta i un equip humà d’experts, podem oferir un ampli catàleg de solucions de cinquena gamma i d’elaborats alimentaris.

Cinquena gamma. Receptes de la cuina casolana que incorporen l’última tecnologia gastronòmica.

Elaborats alimentaris. Producció i envasat de productes personalitzats per a la indústria alimentària.

Vetllem per la cura del medi ambient i la responsabilitat social en tota la nostra oferta i els nostres processos. Reduïm el consum energètic, apostem per matèries primeres de km 0 i envasos 100% reciclats i reciclables i reduïm el malbaratament alimentari. Descobreix totes les mesures.

Ens comprometem amb la qualitat dels processos i del resultat final. Garantim el compliment de la normativa en seguretat alimentària en totes les fases productives i realitzem controls de qualitat sobre el producte final.

Consulta la nostra política de qualitat

Qualitat

Treballem amb una rigorosa selecció de matèries primeres per optimitzar el resultat final i el seu sabor.

Servei

Acompanyem als clients en la planificació de necessitats i optimització de menús.

Garantia

A través de controls de processos i analítiques periòdiques, garantim la traçabilitat i millora dels nostres productes.

5ª Gamma

Receptes de la cuina casolana que incorporen l'última tecnologia gastronòmica.

Eco-friendly

Ens comprometem amb el medi ambient, lluitant contra el malbaratament alimentari i apostant per envasos reciclats.

Les nostres instal·lacions