Amb una àmplia experiència en el turisme i l’hostaleria, Quickchef ha evolucionat cap a una oferta innovadora basada en l’alta tecnologia gastronòmica. Unes modernes instal·lacions de 3.600 m², una activa tasca d’’R+D+i i un gran equip humà ens permeten elaborar les millors solucions per a l’hostaleria i la indústria alimentària.

Al llarg dels anys, ens hem especialitzat en oferir solucions cent per cent personalitzades a les necessitats dels nostres clients. Per això, disposem d’un catàleg ampli de referències, que van des de carns, peixos i amanides, passant per salses i marques i acabant per receptes internacionals.

Què fem?

A Quickchef ens hem especialitzat en la producció de solucions alimentàries personalitzades. Gràcies a un equipament dotat en tecnologia punta i un equip humà d’experts, podem oferir un ampli catàleg de solucions de cinquena gamma i d’elaborats alimentaris.

Cinquena gamma. Receptes de la cuina casolana que incorporen l’última tecnologia gastronòmica.

Elaborats alimentaris. Producció i envasat de productes personalitzats per a la indústria alimentària.

Ens comprometem amb la qualitat dels processos i del resultat final. Garantim el compliment de la normativa en seguretat alimentària en totes les fases productives i realitzem controls de qualitat sobre el producte final.

Consulta la nostra política de qualitat

Vetllem per la cura del medi ambient i la responsabilitat social en tota la nostra oferta i els nostres processos. Reduïm el consum energètic, apostem per matèries primeres de km 0 i envasos 100% reciclables i reduïm el malbaratament alimentari. Descobreix totes les mesures.

Qualitat

Treballem amb una rigorosa selecció de matèries primeres per optimitzar el resultat final i el seu sabor.

Servei

Acompanyem als clients en la planificació de necessitats i optimització de menús.

Garantia

A través de controls de processos i analítiques periòdiques, garantim la traçabilitat i millora dels nostres productes.

5ª Gamma

Receptes de la cuina casolana que incorporen l'última tecnologia gastronòmica.

Eco-friendly

Ens comprometem amb el medi ambient, lluitant contra el malbaratament alimentari i apostant per envasos reciclats.

Les nostres certificacions

FSSC22000 V5.1

Aquesta verificació dels sistemes de seguretat alimentària garanteix un sistema robust de gestió de seguretat alimentària per controlar els perills de seguretat alimentària, minimitzar els riscos i assegurar la producció segura d'aliments.

ISO 22000:2018

Aquesta norma internacional defineix els requisits que ha de complir un sistema de gestió de seguretat alimentària per garantir la seguretat alimentària a tota la cadena d'aliments des de la “granja fins a la taula”.

ISO 9001:2015

Aquesta norma de sistema de gestió de la qualitat acredita els elements de gestió de la qualitat que ha de tenir una organització per disposar d'un sistema efectiu per gestionar i millorar els seus productes i serveis.

CCPAE

Aquesta acreditació ecològica garanteix que els productes es produeixen segons les normes de l'agricultura ecològica i que han estat controlats durant el procés de producció, processament, envasament i comercialització.

Les nostres instal·lacions