Referències
Bacallà, salsa de tomàquet, ceba, pebrot verd daus, pebrot vermell dau, albergínia fregida, carabassó fregit, oli d'oliva verge, sal, pebre negre molt i llorer molt.
Tilàpia, ceba, pebrot verd, xerès dolç, fumet de peix, ametlles i menta. Producte congelat.
Bacallà, ceba, alls tendres, xerès, cloïsses, espàrrecs verds, fumet, oli d’oliva verge i espècies. Producte congelat.
Lluç, cloïsses, gambetes, ceba, vi blanc, all i julivert. Producte congelat.
Tonyina, ceba, tomàquet, pebrot xoricer, patata, vi blanc i oli d’oliva verge. Producte congelat.
Què fem?
Oferim un ampli catàleg de solucions de 5ª gamma per a la restauració, especialment per a hotels i restaurants al sector turístic.
Què és la 5ª Gamma?
La solució més còmoda i segura per a la restauració gràcies a un procés de producció que segueix basat en la cuina casolana però que incorpora les últimes tecnologies al camp de la gastronomia.