Referències
Salsa de tomàquet, soja texturitzada, pastanaga, ceba, oli d'oliva verge, vi blanc, all, oli de gira-sol i espècies. Producte congelat.
Seitan, ceba, all, pastanaga, pebrot verd, xampinyons, tomàquet, conyac, salsa de soja i oli. Producte congelat.
Tofu, ceba, xampinyons, pèsols, pastanaga, suc de taronja, espècies. Producte congelat.
Ceba, tirabecs, pastanaga, carbassó, albergínia, col, pebrot vermell, col blanca, gingebre, espècies i oli. Producte congelat.
Cigrons, espinacs, ceba i barreja d’espècies. Producte congelat.
Ceba, porro, col blanca i xinesa, pastanaga, brots de soja, pasta de curri vermell, pebrot vermell i llet de coco. Producte congelat.
Tempeh (soja amb Rhizopus), salsa de tomàquet, pebrot, carbassó, albergínia, herbes de Provença i oli. Producte congelat.
Ceba, albergínia, carbassó, pebrot vermell i verd, tomàquet i oli. Producte congelat.
Què fem?
Oferim un ampli catàleg de solucions de 5ª gamma per a la restauració, especialment per a hotels i restaurants al sector turístic.


Què és la 5ª Gamma?
La solució més còmoda i segura per a la restauració gràcies a un procés de producció que segueix basat en la cuina casolana però que incorpora les últimes tecnologies al camp de la gastronomia.