Vegetarians

Receptes clàssiques de qualitat, basades en vegetals i una acurada elaboració que satisfan les necessitats nutricionals i els paladars de tots els comensals.

Referències

Salsa bolonyesa vegana

Salsa de tomàquet, soja texturitzada, pastanaga, ceba, oli d'oliva verge, vi blanc, all, oli de gira-sol i espècies. Producte congelat.

8unitats.x1kg.
Ref. 8436035141999
64.08 (IVA incl.)

Afegeix a la cistella

Estofat de seitan

Seitan, ceba, all, pastanaga, pebrot verd, xampinyons, tomàquet, conyac, salsa de soja i oli. Producte congelat.

4uds.x2kg.
Ref. 8436035141913
94.79 (IVA incl.)

Afegeix a la cistella

Guisat de tofu amb verduretes

Tofu, ceba, xampinyons, pèsols, pastanaga, suc de taronja, espècies. Producte congelat.

4uds.x2kg.
Ref. 8436035141210
75.06 (IVA incl.)

Afegeix a la cistella

Curri de verdures

Ceba, tirabecs, pastanaga, carbassó, albergínia, col, pebrot vermell, col blanca, gingebre, espècies i oli. Producte congelat.

4uds.x2kg.
Ref. 8436035142026
62.48 (IVA incl.)

Afegeix a la cistella

Cigrons amb espinacs

Cigrons, espinacs, ceba i barreja d’espècies. Producte congelat.

4uds.x2kg.
Ref. 8436035141777
63.33 (IVA incl.)

Afegeix a la cistella

Wok vegetal

Ceba, porro, col blanca i xinesa, pastanaga, brots de soja, pasta de curri vermell, pebrot vermell i llet de coco. Producte congelat.

4uds.x2,5kg.
Ref. 8436035141227
80.47 (IVA incl.)

Afegeix a la cistella

Tempeh amb ratatouille a la provençal

Tempeh (soja amb Rhizopus), salsa de tomàquet, pebrot, carbassó, albergínia, herbes de Provença i oli. Producte congelat.

4uds.x2,5kg.
Ref. 8436035148912
90.19 (IVA incl.)

Afegeix a la cistella

Sanfaina

Ceba, albergínia, carbassó, pebrot vermell i verd, tomàquet i oli. Producte congelat.

4uds.x2kg.
Ref. 8436035144037
61.79 (IVA incl.)

Afegeix a la cistella

Què fem?

Oferim un ampli catàleg de solucions de 5ª gamma per a la restauració, especialment per a hotels i restaurants al sector turístic.

Saber-ne més

Què és la 5ª Gamma?

La solució més còmoda i segura per a la restauració gràcies a un procés de producció que segueix basat en la cuina casolana però que incorpora les últimes tecnologies al camp de la gastronomia.

Saber-ne més