Peces de carn

Les nostres peces de carn s’adoben amb espècies i es cuinen dins d’una bossa al buit obtenint uns resultats molt sucosos. Són ideals per al tall en directe, showcooking o trinche i fins i tot per tallar a la cuina i exposar al bufet salsejat.

Referències

Vedella rostida

Vedella, all, oli, julivert i pebre negre.

Ref. 8436035146659

Cuixa de xai desossada rostida

Cuixa de xai, sal, oli d’oliva verge i pebre negre.

Ref. 8436035146666

Canya de llom

Porc, sal, pebre i oli.

Ref. 8436035147847

Costellam de porc rostit

Costellam de porc, oli d’oliva verge extra, sal i barreja d’espècies.

Ref. 8436035141845

Què fem?

Oferim un ampli catàleg de solucions de 5a gamma per a la restauració, especialment per a hotels i restaurants en el sector turístic.

Saber-ne més

Què és la 5ª Gamma?

La solució més còmoda i segura per a la restauració gràcies a un procés de producció que se segueix basant en la cuina casolana però incorpora les més noves tecnologies en el camp de la gastronomia.

Saber-ne més