Referències
Vedella rostida
Vedella, all, oli, julivert i pebre negre.
Cuixa de xai desossada rostida
Cuixa de xai, sal, oli d’oliva verge i pebre negre.
Canya de llom
Porc, sal, pebre i oli.
Costellam de porc rostit
Costellam de porc, oli d’oliva verge extra, sal i barreja d’espècies.
Pollastre rostit
Pollastre sencer, sal, pebre negre, pebre vermell dolç fumat, cúrcuma molta, orenga i comí molt.
Cansalada Marinada
Cansalada de porc, sal, vi de licor, salsa teriyaki, sucre, oli de SÈSAM, all picat, gingebre molt, pebre vermell fumat, coriandre i pebre negre.
Què fem?
Oferim un ampli catàleg de solucions de 5a gamma per a la restauració, especialment per a hotels i restaurants en el sector turístic.
Què és la 5ª Gamma?
La solució més còmoda i segura per a la restauració gràcies a un procés de producció que se segueix basant en la cuina casolana però incorpora les més noves tecnologies en el camp de la gastronomia.