Ens hem especialitzat en oferir solucions de restauració per al sector turístic, amb un ampli coneixement de les necessitats d’aquest tipus d’establiments i dels gustos dels seus clients. Per això el nostre catàleg inclou una àmplia i creixent oferta de sabors globals, receptes internacionals que els turistes coneixen bé i demanden com a part essencial de la millor experiència durant les seves estades.

 

Creem i millorem les nostres receptes amb assessorament d’experts en cada tipus de cuina per poder oferir elaboracions de qualitat que satisfacin els paladars més cosmopolites. Des de curris i noodles fins a les receptes tex-mex més populars, el nostre catàleg amplia la capacitat de sorprendre de qualsevol establiment, sense necessitat de preocupar-se amb receptes poc habituals ni ingredients que sovint resulten complicats de trobar. El plat indi Tikka Masala, plat estrella de la gastronomia britànica, és una de les nostres referències més populars i reconegudes tant per clients com per consumidors.

La cuina de les espècies, aromes intenses i els sabors més sorprenents, cada vegada més apreciada arreu.

La cuina tailandesa cuida cada detall en combinacions úniques d’ingredients, colors, textures i sabors.

La cuina xinesa ha viatjat amb els seus ciutadans per tot el món, compartint les seves receptes, tècniques i sabors.

La cuina mexicana neix de la fusió de les tradicions indígenes amb tècniques i ingredients provinents de tot el món.

La cuina britànica es reivindica i forma part de l’oferta turística més tradicional, des de l’esmorzar fins al sopar.

La cuina russa reflecteix la història del país més gran del món amb sopes i estofats plens de sabor i tradició.

Receptes de múltiples orígens que sorprenen i satisfan els paladars més exigents, vinguin d’on vinguin.

Què fem?

Oferim un ampli catàleg de solucions de 5ª gamma per a la restauració, especialment per a hotels i restaurants en el sector turístic.

Saber-ne més

Què és la 5ª Gamma?

La solució més còmoda i segura per a la restauració gràcies a un procés de producció que segueix basat en la cuina casolana però que incorpora les últimes tecnologies al camp de la gastronomia.

Saber-ne més