Descobreix les novetats i el catàleg de Quickchef a Alimentaria 2024

Ens plau anunciar la nostra participació a la prestigiosa fira Alimentaria 2024, que tindrà lloc del 18 al 21 de març al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Aquesta serà la tercera vegada que Quickchef estarà present en aquest esdeveniment de renom internacional.

Amb una trajectòria dedicada a oferir solucions culinàries d’alta qualitat, Quickchef s’ha destacat pel seu compromís amb l’excel·lència en el servei i la innovació en els seus productes. A Alimentaria 2024, Quickchef estarà una vegada més presentant el seu ampli catàleg de solucions personalitzades per a l’hostaleria i les seves solucions d’elaborats per a la indústria alimentària.

Els visitants d’Alimentaria tindran l’oportunitat de degustar els productes de Quickchef i conèixer de primera mà la qualitat i el sabor excepcional que caracteritzen les nostres creacions culinàries. A més, podran informar-se sobre el variat catàleg de productes que oferim, que inclou una àmplia gamma d’opcions per satisfer les necessitats específiques de cada client.

Entre les novetats que Quickchef presentarà a Alimentaria 2024 es troben les nostres innovadores peces de carn de cinquena gamma. Aquestes peces, cuinades de manera que mantenen una sucositat excepcional, són perfectes per al seu ús en showcooking i altres presentacions en viu. Amb una cura en la selecció de matèries primeres i un procés d’elaboració meticulós, Quickchef garanteix la qualitat i el sabor inigualables dels seus productes.

Visita l’estand de Quickchef a Alimentaria 2024, situat a Gran Via, Palau Pabelló 4, Nivell 0, Carrer D, Estand 128, per descobrir les últimes tendències en solucions alimentàries per a l’hostaleria i per degustar els sabors únics que ofereix Quickchef per als seus clients. Esperem veure-us allà!