QuickChef es compromet amb la sostenibilitat per a un futur més verd

Com a empresa especialitzada en la producció de solucions alimentàries, QuickChef té un compromís amb la sostenibilitat i la protecció del medi ambient. En línia amb aquest compromís, hem implementat una sèrie de canvis sostenibles en les nostres operacions per reduir el nostre impacte ambiental i ser més conscients i responsables amb el nostre planeta.

Un dels canvis més importants que hem realitzat és la instal·lació d’un sistema de producció d’energia solar fotovoltaica. Aquest sistema ens permet generar la nostra pròpia energia neta i renovable, reduint així el nostre consum d’electricitat i la nostra petjada de carboni. A més, l’energia solar és una font d’energia inesgotable i gratuïta que ens permet reduir els nostres costos d’energia a llarg termini.

També hem invertit en tecnologies més eficients, com un túnel de rentat més eficient que redueix el nostre consum d’energia en un 50% i l’ús d’aigua en un 45%. En utilitzar tecnologies més avançades, podem reduir la nostra petjada de carboni al mateix temps que estalviem en costos d’energia i aigua.

Un altre canvi important que hem realitzat és la instal·lació d’una bomba amb un sensor de conductivitat per gastar només la quantitat necessària de detergent i ser més eficients en l’ús de productes químics. Al reduir el nostre ús de productes químics, estem contribuint a la conservació d’un recurs natural valuós i reduint la contaminació ambiental.

Finalment, hem canviat els nostres productes químics per opcions més respectuoses amb el medi ambient per reduir el nostre impacte. En utilitzar productes químics més ecològics, podem reduir l’emissió de substàncies químiques perjudicials en el medi ambient, reduir la nostra petjada de carboni i millorar la qualitat de l’aire i de l’aigua.

A QuickChef, creiem que la sostenibilitat és una responsabilitat compartida i estem compromesos a fer la nostra part per protegir el medi ambient. Estem compromesos a continuar invertint en tecnologies sostenibles i en la reducció del nostre impacte ambiental en totes les nostres operacions. En prendre aquestes mesures, no només estem contribuint a un futur més sostenible i saludable, sinó que també estem millorant la nostra eficiència i reduint els costos de l’empresa a llarg termini.