QuickChef obté la certificació FSSC22000: reafirmem el nostre compromís en seguretat alimentària

A QuickChef continuem compromesos a oferir la millor qualitat i servei als nostres clients. Per això, recentment hem treballat per obtenir la certificació FSSC 22000, una norma desenvolupada per Food Safety System Certification per garantir la seguretat alimentària a la indústria. Aquesta certificació és reconeguda a nivell GFSI (Global Food Safety Initiatives), la iniciativa mundial de seguretat alimentària que busca millorar l’eficiència i la transparència en les empreses certificades.

A QuickChef hem invertit temps, recursos i esforços per aconseguir aquesta certificació. Hem adaptat i implementat un sistema de gestió de qualitat que compleix amb els requisits i normatives tècniques necessàries. Per al nostre equip, ha estat un gran repte el fet de poder assolir la certificació FSSC22000. El resultat ha estat molt satisfactori i reflecteix un cop més el compromís de QuickChef en matèria de seguretat alimentària.

En el nostre cas, el processament i servei d’una àmplia varietat d’aliments pot ser un procés complicat. Els controls inadequats i la higiene deficient poden donar lloc a incidents importants d’innocuïtat dels aliments amb conseqüències adverses. Qualsevol fallada ascendent a la cadena de subministrament pot generar productes insegurs i incidents d’alt impacte, amb la conseqüent pèrdua de confiança del consumidor.

La certificació FSSC 22000 representa nombrosos beneficis i garanties tant per a QuickChef com per als seus clients:

  • Ens permet ser més competitius, les grans cadenes alimentàries avalen els estàndards GFSI, per la qual cosa obtenir aquesta certificació ens permet competir en els mercats a escala global.
  • Posar el focus en la seguretat alimentària, garantint la producció de productes més segurs, ja que s’han desenvolupat eines per gestionar els riscos de forma optimitzada en tota la cadena de subministrament. Aquesta gestió, a més, serà un punt de millora contínua a mesura que els estàndards evolucionen.
  • Optimitzar recursos. En certificar una empresa alimentària en el sistema GFSI s’eliminen duplicacions en els diferents programes de formació i auditories, per la qual cosa permet centrar-se en objectius empresarials. A més, redueix els riscos d’errors que poden revertir en una mala imatge de l’empresa i, en conseqüència, generar pèrdues econòmiques.
  • Millorar el rendiment intern, ajudant a generar una actitud intrínseca en els treballadors per afrontar els reptes del dia a dia.

En resum, la certificació FSSC 22000 és una fita important per a QuickChef per assegurar la seguretat alimentària i la qualitat de la nostra gamma de solucions i serveis. Mentre encara som fidels als nostres valors, el nostre objectiu és continuar millorant dia a dia per ser el soci ideal en la producció de productes alimentaris, i continuar oferint productes segurs i de qualitat als nostres clients i consumidors.